Klimbos garderen

Klimbos Garderen

Klimbos garderen

Klimbos Garderen

Centraal op de Veluwe, midden in de natuur vind je Klimbos Garderen. Door een uniek zekersysteem waarbij je continu gezekerd bent, is dit het veiligste klimbos van Nederland

Klimbos Garderen

Klimbos Garderen is een complete belevenis! Op fietsafstand van Buitenplaats Putterheijde, in de buurt van Putten en Garderen, Met jouw gezin, vrienden, familie uitje, bedrijfsuitje, schooluitje, kinderfeestje of met je partner een uitdaging aangaan? Kom naar de Veluwe, naar Klimbos Garderen!

Sportief Uitje in Putten

Volop klimplezier voor iedereen van 4 tot 104 jaar oud en een gewicht tot maximaal 120 kg.

Het park bestaat uit maar liefst 10 verschillende parcoursen. Om te beginnen is er het nettenparcours ‘Netventure’, speciaal voor de allerkleinsten. Daarnaast zijn er negen parcoursen die je met een minimale lengte van 1.20 meter kunt beleven. En voor het Tokkel parcours en het Discover parcours moet je minimaal 13 jaar zijn.

Alle parcoursen zitten vol leuke, spannende en avontuurlijke elementen. Van een tonnenlift, wipe out ballen tot aan een glijbaan. En van evenwichtsbalken, een fiets, een spinnenweb tot aan een tractor. Je komt echt van alles tegen in de bomen! Benieuwd welke parcoursen er allemaal zijn? Lees dan snel verder. Veel plezier!

Waar?

Tussen Putten en Garderen loopt de Putterweg. Volg deze vanuit het park en je komt er vanzelf langs.

Putterweg 81
3886 PG Garderen
085 – 0645246 (b.g.g. 085 – 0645245)
info@klimbosgarderen.nl

Openingstijden

Maandag tot en met zondag, van 10:00 uur tot 18:30 uur geopend. Buiten de vakantieweken aangepaste openingstijden aangepast. Je kan reserveren hier: reserveringssysteem.

Prijzen

Kinderen t/m 13 jaar €17,50
Vanaf 13 jaar €23,50

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *