Landgoed Schovenhorst Bostoren

Landgoed Schovenhorst Bostoren

Vanuit het park loop je rechtstreeks naar Landgoed Schovenhorst met haar Bostoren. Eén van de mooiste plekjes van Putten en omstreken. Je kunt eindeloos wegdromen tussen de bomen van het oude landgoed dat beroemd is om zijn vijf bomentuinen en bostoren.

Must do

Geniet van het schitterende landgoed, beklim de bostoren en eindig op het geweldige buitenterras met een echt Lokaal Hert Biertje of koffie met een lekker stuk appeltaart.

Landgoed Schovenhorst Putten

Je kunt zelf lekker op pad gaan, maar er zijn ook begeleide routes verkrijgbaar en gidsen die je graag meer vertellen over de verschillende bomen. Naast wandelingen biedt Landgoed Schovenhorst tal van andere activiteiten voor de hele familie; van themadagen tot workshops, kinderspeurtochten en theatervoorstellingen zowel binnen als in de open lucht.

Bostoren Putten

Een van de dingen die je zeker een keer gedaan moet hebben tijdens je verblijf op Buitenplaats Putterheijde is het beklimmen van de Bostoren. Deze 40 meter hoge toren staat op Landgoed Schovenhorst en geeft je het allermooiste uitzicht over de prachtige omgeving. Wedden dat jij met de mooiste foto’s thuis komt!

Je loopt rechtstreeks via de heide door naar het landgoed. Volg de borden van Schovenhorst. Maar je kunt er ook parkeren:
Garderenseweg 93
3881 GK PUTTEN

Plan je route

Openingstijden

Het Landgoed is tussen zonsopgang en zonsondergang vrij toegankelijk.

De Bostoren is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.15 uur.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.