Kamperen

Kamperen

Toerplaats

Op zoek naar een fijne plek om te overnachten met eigen kampeermiddel?

Kom ook lekker fietsen, wandelen en genieten van de rust. Of je nu alleen, met je gezin of samen op pad bent. Voor een nachtje of juist wat langer.  Hier heb je een heerlijke plek!

Buitenplaats Putterheijde is een groene doe- en ontmoetingsplek met voornamelijk jaarplaatsen en een aantal bijzondere accommodaties en toerplaatsen. Op en om het park zijn alle faciliteiten aanwezig voor een zorgeloze vakantie. Vanuit het park loop je rechtstreeks het bos in. Bij Landal Heihaas kun je heerlijk eten, boodschappen doen, bowlen of fietsen te huren. 

Onze kampeerplaatsen zijn voorzien van elektra, eigen watertappunt en afvoer. Je kunt kiezen voor een kampeerplaats met zonder of met privé sanitair.  

Speciale wensen of een langere periode blijven? Neem dan gerust  contact  met ons op.

Toerplaats met Privé Sanitair

Wil je een eigen luxe kampeerplek midden in de natuur? Kies dan voor een extra ruime plek met privé sanitair. Privé Sanitair Verwarming Ruime inloopdouche Toilet Wastafel met extra afzetruimte Extra buiten spoel/afwasbak 1 rol toiletpapier Duurzaam gebouwd van hout van Staatsbosbeheer Kampeerplaats Ruime plek van 350 m2 Zon- en schaduwplekken Eigen internetmodem CAI-aansluiting 25 […]

Details

Details bekijken


Toerplaats

Toerplaats voorzien van alle gemakken om lekker te genieten van al het moois wat de veluwe te bieden heeft.

Details

Details bekijken